Информационен уебинар с фокус отворени покани за програмата на „Пловдив 2019“

На 10-ти август се проведе информационния уебинар, част от серията ФОРУМ 2019, посветен на основите и принципите за кандидатстване по отворените покани за програмата на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Информационната среща продължи в рамките на един час и в нея екипът на „Пловдив 2019“ представи общите параметри на програмата, детайлно изясни условията за кандидатстване по обявените две отворени покани, критериите за оценка на проектите и принципите на партньорство.
По време на уебинара участниците можеха да задават писмено своите въпроси, а екипът на Пловдив 2019  се постара да отговори на максимален брой от тях в реално време.

Запис може да чуете ТУК.

С проведения уебинар завърши лятната информационна сесия от уеб-базирани срещи, посветени на отворените покани на ОФ „Пловдив 2019“. За тези, които не са успели да се включат в уебинара, а желаят да зададат своите въпроси, могат да го направят по имейл на: opencall2019@plovdiv2019.eu или да посетят лично офиса на фондацията в дните на отворените врати: 23-ти август, 15-ти септември и 27-ми септември; начален час 10:00 ч.; адрес на фондация „Пловдив 2019“ – гр. Пловдив, ул. „Арх.Христо Пеев 6“.
Ще се радваме да сме #заедно

На 21-ви юли екип на ОФ „Пловдив 2019“ проведе уебинар за представители на различни културни институции и организации от градовете – Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Габрово. Запис от  първия уебинар можете да чуете ТУК.

Втората такава среща се състоя на 1 август с покана за включване към всички културни организации от София и региона.  Може да чуете как премина тя ТУК.

За да гледате запис от информационен семинар от поредицата ФОРУМ 2019, който изяснява принципите за кандидатстване по отворените покани за програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019, натиснете ТУК.

Пълен текст на отворените покани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *