Сутрешна среща със страната на изгряващото слънце

На 13 септември от 10,00 ч. в офиса на фондация “Пловдив 2019” ще очакваме културни оператори от Пловдив и страната на сутрешна среща, посветена на страната на изгряващото слънце и възможностите за работа и партньорство с градовете европейска столица на културата.

На срещата ще Ви представим основните посоки на работа на японската неправителствена организация EU Japan Fest и възможностите, които тя предоставя за осъществяване на проектни инициативи.

EU Japan Fest съществува от 1992 г. с цел сътрудничеството между японски и европейски творци. Организацията има огромен и доказан опит в промотирането на японско изкуство в Европа и взаимодействие в мрежата на Европейските столици на културата.

 

Срещата ще продължи в рамките на час, в който ще имате възможност да зададете свои въпроси и да получите информация за работата на японската организация, сроковете и условията за кандидатстване там.

 

Срещата ще се проведе на български език. За участие не е необходимо предварително потвърждение.

Процесът на кандидатстване, отчитане и изплащане на субсидиите се осъществява на английски език директно между кандидата, неговия японски партньор и организация EU Japan Fest Japan Committee. Пълната информация, както и всички апликационни документи, може да видите и изтеглите ТУК.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *