ФОРУМ 2019: Представяне на проекта „Пловдив – Европейска столица на културата 2019″ в Софийски университет

На 17 май, с начало 17.30 ч., в Нова конферентна зала на СУ „Св. Кл. Охридски“ ще се проведе информационен семинар ФОРУМ 2019 част от инициативата Пловдив – Европейска столица на културата (ЕСК) 2019“. Фокус на семинара е представянето на проекта и програмата на Пловдив – ЕСК 2019, както и възможности за включване в инициативата. Презентацията, представена от екипа на ОФ „Пловдив 2019“, ще бъде последвана от дискусионна сесия под формата на въпроси и отговори с публиката.

Срещата е отворена и не изисква предварителна регистрация. Добре дошли са културни оператори и организации с фокус култура от София и цялата страна, студенти и доброволци с интерес в областта на културата, изкуствата, хуманитарните науки, европейска културна политика и др.

Информационният семинар ФОРУМ 2019 на 17 май е първата среща отворена на национално ниво в рамките на образователната платформа ФОРУМ 2019 на ОФ „Пловдив 2019“ и се провежда със съдействието на Културния център на СУ „Св. Кл. Охридски“.

Дата: 17 май 2016
Час: 17:30 – 19:30 ч.
Място: Нова конферентна зала, Северно крило, Ректорат на СУ „Св. Кл. Охридски“
Презентацията ще се проведе на български език.

* * *

За платформата ФОРУМ 2019:

ФОРУМ 2019 е платформа от информационни семинари и събития с основен фокус проектът „Пловдив – Европейска столица на културата (ЕСК) 2019“. Целта на семинарите е повишаване на информираността, изграждане и развитие на капацитет и създаване на основа за успешната реализация на проекта ЕСК. Темите на Фoрум 2019 се фокусират се върху основните проблеми, свързани с реализацията на проекта и целта им е да предизвикат професионални дискусии, обмен на опит и знания и обратна връзка по различни теми от културния сектор.
От края на 2015 г., когато плаформата ФОРУМ 2019 стартира, в гр. Пловдив са проведени редица информационни и обучителни срещи. Допълнителна информация за тях, както и за датите на провеждане на предстоящи срещи може да бъде открита на информационните платформи на ОФ „Пловдив 2019“.

* * *

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *