ФОРУМ 2019: ФОКУС ДОБРОВОЛЦИ

Дом на културата „Борис Христов“, Голяма конферентна зала
23.11.2017 г., четвъртък, от 14.00 до 18.00 ч.
24.11.2017 г., петък, от 10.00 до 14.00 ч.
Лектори: Маюми Танигучи – Япония, Лиляна Лирка и Козмин Рапену – Румъния

Вход: Свободен
За да се даде възможност за включване на повече желаещи, обучението се провежда с напълно идентични модули и теми, които се повтарят в два последователни дни. Заявете вашето присъствие с регистрация за участие тук като изберете предпочитания от вас ден: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf84e-DEk_TRHvAAQTI7HDA8yKdl91Zd_Wkz0LgVdaKpFDSOQ/viewform

Лектори ще бъдат:
• Маюми Танигучи – Координатор на Международната доброволческа програма на EU JAPAN FEST
• Лиляна Лирка – Координатор на Националната доброволческа програма на Международния театрален фестивал в гр. Сибиу, Румъния
• Козмин Рапену – помощник координатор по проект за доброволчески обмен “Сибиу – Такаяма“

Чрез включването си в един от двата дни на обучението, ще имате възможност не само да се запознаете със същността на това какво е да си доброволец за проекта Европейска столица на културата, но и да усвоите различни техники за разрешаване на практически казуси в работата “на терен” и при работата в екип чрез включването ви в ролеви игри.
Програмата е фокусирана върху разрешаване, самостоятелно и групово, на конкретни казуси при осъществяването на културни прояви от голям мащаб.
Цялото събитие се основава на активното участие чрез обучение и разрешаване на казуси, като ще бъдат включени и задачи, свързани с физическата и интелектуална ангажираност на участниците.
След активното включване в обучението всеки участник ще се е запознал с важността от доброволчеството в контекста на събитията от Европейските столици на културата.

Линк към събитието във Facebook ТУК.
#together #volunteers #plovdiv2019volunteers

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *