ПАНАИР – ИЗЛОЖЕНИЕ ЧИТАЛИЩА

„Пловдив 2019“ има удоволствието да Ви покани на първия Панаир-Изложение на Читалищата!
Събитието е адресирано към всеки, който желае да се запознае с творческите работилници и многообразието от културни дейности и прояви, чийто дом са читалищата.
Очакваме Ви във фоайето на Дом на културата „Борис Христов“ – официална страница #заедно с пловдивски и регионални читалища, които ще споделят с нас за всички курсове, иницативи и събития, част от които могат да бъдат вашите деца и вие самите – танци, музика, театър, приложни и изящни изкуства, пътувания, литературни четения, прожекции и още много разкази на място от 14.30 часа.
За нас ще е изключително удоволствие да Ви посрещнем!
В рамките на събитието ще можете да разгледате и изложба на корици на книги дело на студио „Естрада Дизайн“ (Испания), както и на детските илюстрации на Катарина Собрал (Португалия) и Исидро Ферер (Испания). Изложбата, е любезно предоставена от Софийски международен литературен фестивал и Instituto Cervantes Sofia, дело на куратора Рада Якова (селекция) и архитект Петър Захаринов, TapeFlips (експозиционен дизайн).
Вход свободен, заповядайте!

Събитието е част от ФОРУМ 2019 – платформа от информационни семинари и събития с основен фокус проектът „Пловдив – Европейска столица на културата (ЕСК) 2019“. Целта на семинарите е повишаване на информираността, изграждане и развитие на капацитет и създаване на основа за успешната реализация на проекта ЕСК. Темите на Фoрум 2019 се фокусират се върху основните проблеми, свързани с реализацията на проекта и целта им е да предизвикат професионални дискусии, обмен на опит и знания и обратна връзка по различни теми от културния сектор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *